O nás

Vy si vymyslíte, my zariadime, vybavíme peniaze, postavíme a Vy si už len užívate Váš nový domov!

S týmto sa trápia klienti iných firiem

V praxi sme videli, že mnoho ľudí malo problém postaviť to, čo chcú a tak ako chcú, pretože:

q

Vysoké ceny novostavieb na kľúč

Keď nie ste zdatný v stavebníctve a nerobíte si to svojpomocne ceny stavieb na kľúč sú pre väčšinu ľudí nedostupné.
s

Netransparentné ceny

Výsledná cena na konci bola oveľa vyššia ako sľúbená cena na začiatku.

Q

Komplikácie s úvermi

Dnes Vám banka zväčša dá už iba 80% z hodnoty nehnuteľnosti, no ako a kde zobrať ten zvyšok keď nemáte nasporené? Banky Vám veľa sľúbia, no častokrát je realita úplne iná … Sprísnené poskytovnie úverov pre občanov.
t

Nedostatok odborníkov

Starosti s firmami, robotníkmi, nedodržiavanie termínov, zháňanie odborníkov, … množstvo starostí.

p

Prečítajte si refencie a zistite ako boli spokojní naši zákazníci!

U nás Vám to nehrozí! Profesionáli pracujú pre Vás.

Michal Kožina, TOP finančný odborník už 18 rokov plní sny nielen ohľadom bývania pre svojich klientov, vďaka profesionálnym a odborným radám v oblasti financií. Dlhodobo patrí svojimi výsledkami medzi najlepších finančných odborníkov na Slovensku.

Miroslav Lehocký, skúsený, zodpovedný a precízny stavebný manažér s 8 ročnou praxou v oblasti drevodomov, ktorý má fungujúci know-how, overených dodávateľov a subdodávateľov kvalitných drevodomov.

Spojením odborníkov v oblasti financií aj stavebníctva vznikla naša firma pre Vás. Ako riešenie problémov, s ktorými sa stretávajú ľudia, keď chcú vlastné, výhodné a vysnívané bývanie bez starostí.

Vybavíme Vám navýhodnejšie financovanie (úver), projektanta, geodeta aj znalca.

Projekty na mieru

Nehľadajte, ušijeme Vám ho na mieru a bez príplatkov!

Dom na kľúč

Vyberte si či chcete hrubú stavbu alebo komplet dom na kľúč.

Vybavenie financovania

Trápia Vás financie, zvažujete či si to môžte dovoliť, či Vám to vyjde, či dostanete úver? Ako jediný Vám garantujeme najvýhodnejšie a najlacnejšie financovanie nehnuteľnosti na trhu s garanciou najlepších podmienok. Už nemusíte chodiť po bankách, všetko vybavíme za Vás.

Transparentné ceny

Nesľubujeme bonusy „zadarmo“, každý vie, že nič nie je zadarmo. S nami máte kompletnú transparentnosť v cenách a a dopredu dohodnutých presných podmienkach.

Pomoc s administratívou

Pomôžeme s adminstratívou spojenou s vybavovaním úveru ako aj stavebného povolenia a ostatných s tým spojených povolení.

Poradenstvo

Pricestujeme za Vami. S nami je stavba bez starostí. Poradíme so všetkým od výberu pozemku, cez projekt, stavebné povolenia až po financovanie a úver.

Kvalitné materiály

Staviame s použitím modernej technológie a materiálov. Výsledkom sú nižšie náklady na stavbu a prevádzku domu a vysoká kvalita a životnosť stavby stanovená znalcami až do 100 rokov.

Profesionálna práca

Bojíte sa starostí s výstavbou? Nechajte to na náš odborný team. Váš dom bude mať na starosti skúsený manažér stavby a zaškolení pracovníci s praxou v obore.

Dodanie načas

Technológia stavby nám umožňuje stavať počas celého roka. Zároveň ide o veľmi presné technologické postupy, ktpré nám umožňujú nielen stanoviť čas dokončenia stavby, ale ho aj dodržať.

Staviame drevodomy po celom Slovensku!

životnosť stavby

vysoká životnosť stavby udávaná znalcami až do  100 rokov

mesiace

rýchlosť výstavby, stavba môže byť hotová už za 3 – 4 mesiace

Naše stavby

Poďme stavať!

Zavolajte nám

(+421) 915 867 921

 

Projekty slúžia len na inšpiráciu, ľubovoľne Vám ich upravíme podľa Vašich predstáv. Taktiež sa môžete inšpirovať vizualizáciami z akéhokoľvek iného zdroja. Pre každého zákazníka vypracovávame bezplatne INDIVIDUÁLNY PROJEKT presne na mieru a dispozíciu stavebného pozemku. Cena domu je podľa nášho prevedenia viď lište výstavba - stavba holodomu alebo drevodom na kľúč. 

Predpokladom dohodnutej ceny domu na kľúč je sklon stavebného pozemku max. 1% a prístup na stav. pozemok s vjazdom kolesového bágra a betónového domiešavača. Pri vyššom sklone alebo potrebe prepravy betónovej zmesi prepravnou pumpou sú práce a materiál navyše. Ceny domov nemusia byť aktuálne, nakoľko ceny materiálov sa menia. Pre aktuálne ceny nás prosím kontaktujte mailom alebo telefonicky.